Du är här: Start | Litteratur
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Sök ...

Glassrecept.se

gör din egen glass, gott och enkelt

Litteratur

Efterlängtade efterrätter

E-postadress Skriv ut PDF
Share
Användarbetyg: / 2
DåligtBra 

Denna bok är utgiven i maj 2009 och skriven för att "ta  vara på det söta i livet!" som författarinnan Charlotta Malhotra uttrycker det. Bilderna i boken är tagna Wolfgang Kleinschmidt.

En kokbok fylld av nya väldoftande desserter och gamla beprövade favoriter. Vad sägs om lakritsparfait med limesås, eller varför inte en underbart kladdig kladdkaka?

Charlotta Malhotra älskar vanilj och det söta och goda här i livet, och här får vi ta del av hennes bästa efterrättsrecept.

Bokomslaget till Efterlängtade efterrätter

Läs mer...
 

Glass | Passion

E-postadress Skriv ut PDF
Share
Användarbetyg: / 16
DåligtBra 

Boken  Glass|Passion kom ut i 2008 och är skriven av Jan Hedh. Jan är konditor- och bagaremästare och har många års erfarenhet av att göra glass och sorbet. Denna bok är en bibel för glassälskare som kommer att fungera som inspirationskälla i många år. 

Samtliga fotografier i boken är tagna av Klas Andersson som också stått för illustrationerna till många andra av Jan Hedh's böcker.

GlassPassion 
Läs mer...
 

Iskallt

E-postadress Skriv ut PDF
Share

Boken  Iskallt! från vaniljglass till semifroddo kom ut år 2005 och är skriven av Elisabeth Johansson. Hon säger "Jag har alltid älskat glass - det är bland det godaste som finns! Dessutom tycker jag att det är otroligt roligt att göra glass".  Hon började sin bana i mammas restaurang då hon som 14-åring fick hoppa in i kallskänken.Iskallt! - bokomslag 

Läs mer...
 

Annons


Annons

. .