Du är här: Start | Information
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Sök ...

Glassrecept.se

gör din egen glass, gott och enkelt

Information

E-postadress Skriv ut PDF
Share
Välkommen 

Välkommen som besökare till hemsidan för alla glassälskare. Som framgår av namnet Glassrecept.se så är främsta målet med denna hemsida att ha en bra och stor samling av glassrecept av alla möjliga slag. Huvudpunkten ligger på denna receptsamling, men vi kommer också att presentera de glasstillverkare som finns i Sverige och lite om deras sortiment av glassar.

Vi hoppas att det går att få en komplett (?) samling av alla lokala glasstillverkare som finns. Det gäller tillverkare som gör allt från grunden och inte bara använder färdiga mixer vid tillverkningen. Det finns också många stora och fina glassbarer i Sverige som inte tillverkar sin egen glass. På sikt så kanske vi också kan samla dessa i en egen kategori.

Egna recept 

Har du ett recept hemma som du tycker om, men som saknas här?
Vi är då tacksamma och glada ifall du vill dela med dig av det glassreceptet till oss och alla besökare. Lättast så gör du detta genom att sicka ett e-postmeddelande till recept ( @ ) glassrecept.se. Har du en fin bild också på glassen är vi tacksamma för det. Vi garanterar inte publicering för inskickade bidrag och det utgår ingen ekonomisk ersättning för de som publiceras.
Samtidigt som du skickar in ditt recept så ger du också oss tillstånd att använda det på hemsidan.

Framtid

Snart kommer du att kunna registrera dig som besökare/medlem på denna sida. Det kommer alltid att vara gratis. Registreringen innebär att vi får möjlighet att regelbundet informera dig om nyheter, berätta någon glasshistoria eller dela med oss av ett spännande recept t.ex. Registreringen blir också nödvändig för nästa steg i byggandet av denna webbplats.

Forum

Vi  räknar också med att starta ett forum där ni som besökare har möjlighet att prata med varandra. Ställa frågor som  är relaterade till glass på något sätt. Tipsa om nya glasstillverkare (eller om någon försvunnit). Dela med sig av egna erfarenheter, tips och tricks vid glasstillverkning hemma.

Välkommen och lycka till
Sven

 

Annons


Annons