Du är här: Start | Glasstillverkare | Riks/Regionala | GB Glace AB | GB's glassnyheter 2009
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Sök ...

Glassrecept.se

gör din egen glass, gott och enkelt

GB's glassnyheter 2009

E-postadress Skriv ut PDF
Share

Nyheter 2009 för GB

Pinnglass Lemon Age 
LEMON AGE

Lemon Age består av citroncherbet med ett täcke av citronisglass. På toppen har man en gömd godisbit med kolasmak, med tanke på Ice Age-temat så är den formad som ett ekollon. Innehållet i denna barnglass är på 70 ml (62 g) och ger ett energitillskott på 270 kJ (60 kcal).
 

Ice Age 3 
ICE AGE 3

Filmen har inte premiär förrän i sommar någon gång, men redan nu kommer glassen. Det är vaniljglass med jordgubbsås i en behållare med bild från filmen. Denna barnglass innehåller 93 ml (55g) och energiinnehållet är 390 kJ (95 kcal). 

 

Magnum Temtation Caramel & Almonds 
MAGNUM Temtation Caramel & Almonds

Magnum Temtation Caramel & Almonds (namnen blir allt längre på de nya glassarna i Magnum-serien för varje år som går. Denna glass består av tjock mjölkchocklad med vaniljglass (vaniljen från madagaskar), stora mandelbitar, mörk belgisk choklad och mjuka virvlar av kola inuti. Volymen är 80 ml (68 g) och ger dig 1000 kJ (240 kcal).
 

Magnum Temptation Chocolate 
MAGNUM Temptation Chocolade

Denna Magnum-nyhet är för älskarna av choklad och bygger på ett USA-tema (samma målgrupp som gästglassen från Ben&Jerry's nedan?). Den består av mörk belgisk choklad utanpå med chokladglass inuti som har bitar av vit belgisk choklad, sega brownies och chokladsås i sig. Volymen är på 80 ml (68 g) och är lite energisnålare, ger dig 950 kJ (240 kcal).
 

Solero Berry Berry 
SOLERO BERRY BERRY

Smakerna på Solera verkar bara överleva en säsong. Årets smak består av jordgubbsherbet täckt av skogsbärsorbet och bitar av skogsbär. Volymen är 90 ml (75 g) och energiinnehållet är 410 kJ ( 99 kcal).
 

Nogger Mint 
NOGGER MINT

Klassikern Nogger har i år fått ett syskon. Nogger Mint är en mintglass med fyllning och överdrag med chokladsmak och chrisp. Den är större än orginalet. Volymen i denna är 92 ml (80 g) och energiinnehållet är 1200 kJ (280 kcal).
 

Sandwich Stracciatella 
SANDWICH STRACCIATELLA

Även den eviga klassikern Sandwich har i år fått ett syskon. Detta syskon har hämtat inspiration från Italien då de två mjuka chokladkexen fått en vaniljglass med krossad choklad mellan sig. Volymen är 100 ml (67 g) och ger dig 870 kJ (200 kcal) i energi. Det är något mer än orginalet på samma volym.
 

Ben&Jerrys Wich 
Ben&Jerry's Wich

En USA-inspirerad sandwichglass som består av 2 st chokladcookies med chocolat chip-glass imellan. Detta gästspel ger dig 127 ml (102 g) och hela 1.400 kJ (650 kcal) i energitillskott.

 

Annons


Annons