Du är här: Start | Glasstillverkare | Riks/Regionala | GB Glace AB | GB's glassnyheter 2008
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Sök ...

Glassrecept.se

gör din egen glass, gott och enkelt

GB's glassnyheter 2008

E-postadress Skriv ut PDF
Share

I början av mars varje år presenterar GB sina nya styckesaksglassar för den kommande sommarsäsongen. År 2008 innehåller 9 nyheter, samtidigt som några sorter plockas bort i sortimentet. Två klassiker är tillbaks; Lakritspucken och Ananassplitten. Vidare släpps de populära glassarna Magnum, Cornetto och Solero i nya smaker.  Lakrits Puck

Nyheter 2008 för GB

Cornetto citron 
CORNETTO CITRON

Cornetto är en av de populäraste strutglassarna och i år kommer två nyheter. I Cornetto Citron får den krämiga Cornetto-vaniljen en härligt fräsch citrontwist.
 

Cornetto Frutti Disc 
CORNETTO FRUTTI DISC

Cornetto är en av de populäraste strutglassarna och i år kommer två nyheter. Cornetto Frutti Disc är Cheesecakeglass med skogsbärsås och chokladflarn.

 

Magnum Java 
MAGNUM JAVA

Magnum Java är en vaniljglass med ett mjölkchokladöverdrag av extra god kvalité och en högre kakaohalt.
 

Magnum Mayan Mystica 
MAGNUM MAYAN MYSTICA

Magnum Mayan Mystica är en mjölkchokladglass med smak av kanel, muskot och honung med influenser från Mayakulturen där choklad ansågs som gudarnas mat.
 

Solero Strawberry & Banana Smothie 
SOLERO STRAWBERRY & BANANA SMOOTHIE

Solero är Sveriges favorit bland fruktiga "Må bra"-glassar, bananglass med jordgubbar och tranbärsorbet med endast 99 kalorier.
 

Lakrits puck 
LAKRITSPUCK

Året var 1982 när Lakritspucken lanserades första gången och sålde då i mer än 25 miljoner glassar. 2008 är den tillbaka, svenskarnas glassfavorit nummer ett.
 

Annanas Split 
ANANAS SPLITT

Året 1973 lanserade GB Ananas Splitt för första gången och den fruktiga glassen gjorde en omedelbar succé. Vaniljgräddglass och ananas med kakaoöverdrag som många har efterfrågat länge.
 

Fotballissimo 
FOOTBALLISSIMO

Glass med vaniljsmak och chokladglass med naturliga aromer och färger för såväl barn, ungdomar och vuxna. En god enkel rund glass med en pinne i form av en visselpipa.
 

Calippo Refresh 
CALIPPO REFRESH

Isglass med smak av citron och ananas. En ny glass som inte bara är uppfriskande men som även lämnar en svalkande känsla i halsen
 

 

Annons


Annons