Du är här: Start | Glassnyheter | Pressmeddelanden | GB årets styckglassnyheter
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Sök ...

Glassrecept.se

gör din egen glass, gott och enkelt

GB årets styckglassnyheter

E-postadress Skriv ut PDF
Share

2007 års styckglassnyheter från GB har anlänt!

Som tradition lanserar GB årets glassnyheter i början av mars. Bland årets nyheter finns klassikern Top Hat, Sandwich Jordgubb, Magnum Ecuador Dark, Magnum Colombia, Solero Blackberry Smoothie, Pepe Cone, Simpson och Girlie.

Genomgående tema för årets glassar från GB är naturliga smaker som choklad, mjölk och frukt.
Vi ser en tydlig efterfrågan av kvalitativa råvaror och rena smaker från våra konsumenter, säger Christoffer Schreil, marknadschef för GB Glass

Top Hat - en klassikers återkomst
Årets stora nyhet är efterlängtade Top Hat, en riktig sommarklassiker med mjuk vaniljglass och välkända prickar av choklad och jordgubbssylt. Den kommer i sin välkända konformiga design.

Två nya Magnum
Årets nya Magnum har influenser från Sydamerika, Magnum Ecuador Dark har en 62-procentig kakaohalt i sitt choladöverdrag medan Magnum Colombia har kaffesås i vaniljglassen under sin chokladkrisp. Båda glassarna är vuxna i smaken, för lite lyx i vardagen.

Sandwich Jordgubb låglaktos
En annan efterlängtad nyhet är årets låglaktossatsning, Sandwich Jordgubb som kommer med jordgubbsglass och passar både den laktoskänsliga och jordgubbsfantasten.

Pepe Cone - ny lakritsstrut
Pepe Cone är en strut för den lakritsälskande, vaniljglass med bitar av sötlakrits och med lakritsöverdrag.

Solero Blackberry Smoothie
Solero Blackberry Smoothie, är frisk och fruktig björnbär- och svartvinbärssorbet tillsammans med bananglass, kanske årets snyggaste glass och innehåller endast 99 kcal.

Simpson
Glassen Simpson är vaniljglass med jordgubbsswirl, kommer med samlarlock med medlemmar av familjen Simpson i ny push-upförpackning.

Girlie
Hallonglass med hallonöverdrag med stark sommarkänsla och stjärnstatus, glittret i pinnen skapar discokänsla a la 70-tal.

 

Annons


Annons