Du är här: Start | Glassnyheter | Pressmeddelanden | GB nytt sortiment gräddglass
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Sök ...

Glassrecept.se

gör din egen glass, gott och enkelt

GB nytt sortiment gräddglass

E-postadress Skriv ut PDF
Share

GB lanserar ett nytt sortiment av GB Gräddglass och Yoghurtglass i en större, återförslutningsbar förpackning. De sex nya glassvarianterna är ett steg i GBs nya vision där fokus ligger på enkla och hederliga ingredienser, såsom mjölk, frukt och choklad.

Gräddglass har sedan GBs begynnelse varit en grundstomme i sortimentet och tillverkas i glassfabriken i Flen. Gräddglass älskas av svenskarna och temat är naturliga ingredienser och smaksättningar.

  1. - Vi ser en tydlig efterfrågan av kvalitativa råvaror och rena smaker från våra konsumenter men kunderna önskar också nyheter, så nytt för i år är yoghurtglassen med mindre än 6 % fett som kommer i två olika smaker, säger Christoffer Schreil, marknadschef för GB Glass.
  2. - Vi väljer också att lansera glassen i nya större, återförslutningsbara förpackningar, det är för många mer praktiskt att förvara så. Men våra omtyckta halvlitersförpackningar finns också kvar i sortimentet, fortsätter Christoffer.

    GB Gräddglass
    Härlig, svensk gräddglass i ny enlitersförpackning. Kommer i smakerna Klassisk Vanilj, Krämig Choklad eller Trädgårdsbär.

Klassisk Vanilj ca 19,50 kr
Krämig choklad ca 19,50 kr
Trädgårdsbär ca 19,50 kr

GB Gräddglass Låglaktos
God och krämig gräddglass gjord med låglaktosmjölk. Smakar lika gott som vanlig gräddglass och passar även dem med laktosintolerans – men så god att resten av familjen vill också ha den!

Vanilj ca 22,50 kr

GB Yoghurtglass
Yoghurtglass gjord med frisk yoghurt och mindre än 6 % fett. Kommer i smakerna Gräddkolasås eller Skogsbär. Perfekt för den som vill unna sig glass varje dag, utan att det sätter sig kring midjan.

Gräddkola ca 19,50 kr
Skogsbär ca 19,50 kr

 

Annons


Annons