Du är här: Start | Glassnyheter | Pressmeddelanden | SIA Glass, triss i höstnyheter
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Sök ...

Glassrecept.se

gör din egen glass, gott och enkelt

SIA Glass, triss i höstnyheter

E-postadress Skriv ut PDF
Share

Triss i höstnyheter från SIA Glass

Alla goda ting är tre i höst. Nu laddar SIA Glass upp för höstmys med middagar och riktigt god glass som dessert. Tre nya produkter finns nu i frysdiskarna: Citron/Lakrits i 0.5 litersförpackning, Lapponica Lakka i 0.75 liter och helt nya smaken Vanilj Nyponsorbet i 1.5 liter.

3 smaker SIA-glassUtvecklingen mot nya trendiga smaker i 0.5 liters-segmentet följs upp av Citron/Lakrits, gjord på färsk grädde. Citron/Lakrits har en pigg höstgul färg med lyxigt generösa inslag av lakritsflak. Smaken är perfekt i kombinationen mellan lakrits och syra (citron), och ger en friskhet med bra balans mellan sötma och syra. SIA Glass 0,5-liters segment finns listat med nyheterna på alla kedjor (Coop undantagen).

Från SIA Glass storsäljande premiumserie Svensk Gräddglass med Smak Av Världen hämtas Lapponica Lakka, en av nyheterna till 0.75 liters-segmentet. En ljust gul lyxig gräddglass med ambrafärgade fräknar. Hjortron från Lappländska Finland och spetsad med hjortronlikör. Fint balanserad smak mellan hjortronens syrliga, koncentrerade fruktsmak och glassens gräddiga kropp. Har tagits in av samtliga dagligvaruhandelns kedjor.

Vanilj Nyponsorbet är en riktigt delikat nyhet i SIA Glass 1.5 liters-segment, som enligt traditionen knyter an till typiskt svenska smaker. En vuxen smak – som återkallar barndomsminnen! Vem minns inte nyponsoppa med mandelbiskvier? Den unika blandningen av svensk gräddglass med ripplad nyponsorbet, med balanserad sötma, kommer att överraska.
Finns hos alla kedjor med Coop undantagen.

 

Annons


Annons